FOTOS La 8a edició de la Cursa Corro contra el Càncer omple Sabadell

Més de 2.500 persones participen en aquesta prova consolidada a la ciutat

La prova omple de blau els carrers de Sabadell
La prova omple de blau els carrers de Sabadell | Juanma Peláez
17 de març del 2019
Actualitzat el 18 de març a les 14:09h
La 8a edició de la Cursa Corro Contra el Càncer ha tornat a ser un èxit. La prova, organitzada aquest diumenge amb una ruta de cinc quilòmetres, amb sortida i arribada a la plaça Sardana de Sabadell, ha aplegat més de 2.500 persones. El blau, i les seves diferents tonalitats, dels runners ha tornat a envair el centre de la ciutat. 

La cursa benèfica i popular busca recollir fons per destinar-los a l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC). Tot i que no ha repetit els més de 3.000 participants de 2017, la prova s'ha establert en el calendari dels sabadellencs i s'ha consolidat aquesta bona resposta de persones. 
 

La prova omple de blau els carrers de Sabadell Foto: Juanma Peláez

Els preparatius abans de començar a córrer Foto: Juanma Peláez

Molta gent a la cursa benèfica Foto: Juanma Peláez


Enguany, hi ha hagut un canvi, la línia de sortida i arribada ha estat a Fira Sabadell, en lloc de la plaça de la Creu Alta, tot i que ha estat passat. Però també ho ha fet per la Gran Via, el carrer Tres Creus, la República i el Passeig de Plaça Major, entre d'altres. 

Precisament, a Fira Sabadell s'han muntat activitats que ha complementat la cursa solidària com ara un esmorzar per a tothom, masterclass de Zumba, dansa de Bollywood, música i batucades, entre d'altres.