VÍDEO Dos músics vallesans creen un rap per demanar que l'estat espanyol deixi lliure els presos polítics

El rap vol formar part de la "banda sonora" de la manifestació que es farà en contra del judici de l'1-O a Madrid aquest dissabte

RevoluSOnats
RevoluSOnats | Cedida
Redacció
14 de març del 2019

El grup de músics terrassenc RevoluSOnats ha compost expressament un rap que vol formar part de la "banda sonora" de la manifestació que es farà en contra del judici de l'1-O a Madrid aquest dissabte i que està previst que mobilitzi milers de persones d'arreu de Catalunya. "Ara més que mai" és el títol del tema que canten Mohi lee i Kasterdam que aquest dilluns ha començat a sonar a les xarxes socials.

La lletra de la cançó entre d'alters coses diu: "canviem els presos per polítics acusats de corrupció"; "em cago en la Constitució i en l'acció dels franquistes que l'han escrit"; "no demanaré perdó per allò que dic"; "falta sang i rebel·lió"; "desobediència és el camí a la vida";
"mira senyors us estem fent un favor ha quedat clar que si el sistema fa pudor"; "volem lliures els presos polítics i ven tancats els corruptes polítics, no és una petició és una exigència, estem farts se'ns acaba la paciència"; o "Espanya sembla una dictadura feixista".

El clip l'ha dirigit Lluís Cabezas, autor del documental La fuerza del Sí, i fa servir com a il·lustracions els dibuixos dels presoners polítics i de les càrregues policials que ha fet a bolígraf Jordi Magrià, conegut com a Bicman, que des de fa mesos volten per Catalunya i que desperten gran admiració per la versemblança aconseguida i la gran qualitat de la tècnica de Magrià. El grup ha engegat una campanya de micromecenatge amb l'objectiu d'assolir prou diners per enregistrar el seu primer disc.