SORTEIG Joan i Roger Pera i la Simfònica del Vallès pugen Mozart a l'escenari

NacióDigital sorteja, entre els seus subscriptors, una entrada doble per anar a veure "Papà Mozart" al Centre Cultural Terrassa el divendres, 22 de març, a les 21:00

Redacció
14 de març del 2019
Roger i Joan Pera presenten «Papà Mozart»
Roger i Joan Pera presenten «Papà Mozart» | Centre Cultural Terrassa
Wolfrang Amadeus Mozart i el seu pare van tenir una relació complexa, intensa i molt marcada per les perspectives, pors i esperances dipositades l'un en l'altre. Moltes d'aquestes emocions van quedar plasmades en la gran quantitat de cartes que es van escriure i que són el punt de partida que Sergi Belbel utilitza per cosir la història a Papà Mozart. A la pell de Leopold i Wolfrang s'hi posen Joan i Roger Pera, també pare i fill, sota la direcció de Miquel Górriz i acompanyats a l'escenari per l'Orquestra Simfònica del Vallès.

NacióDigital sorteja, entre els seus subscriptors, una entrada doble per anar a veure Papà Mozart al Centre Cultural Terrassa el divendres, dia 22 de febrer, a les 21:00. Us hi podeu apuntar aquí:

Papà Mozart
Actors: Joan Pera i Roger Pera
Dramatúrgia: Sergi Belbel
Direcció: Miquel Górriz
Amb l'Orquestra Simfònica del Vallès sota la direcció de Rubén Gimeno



Bases del sorteig:

- Per participar en aquest sorteig cal ser subscriptor de NacióDigital.

- El termini per participar es tancarà el divendres, 15 de març, a les 10:00.

- Un cop fet el sorteig, NacióDigital contactarà per telèfon amb el guanyador. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu [email protected].