fotodenúncia

Pocs pals per a tanta bici... i una moto

Davant de l'escola Nostra Llar

per Redacció , 13 de març de 2019 a les 20:00 |
Bicicletes davant l'escola Nostra Llar | NS / Cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de març de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Un lector de NacióSabadell ens fa arribar la seva fotodenúncia del problema amb què se sol trobar just davant de l'escola Nostra Llar. Concretament, es tracta de la insuficient quantitat de pals per enganxar les bicicletes que hi ha en aquest centre educatiu, on és molt habitual veure dues i fins a tres bicicletes ancorades.

La situació fa que en moltes ocasions no es puguin enganxar les bicicletes al lloc, un fet que, apunta, "desincentiva que els nens i nenes vagin a l'escola amb aquest mitjà", i que és habitual veure motos aparcades just a tocar del pal que hi ha més a prop de la paret, inutilitzant-lo.


A més, recorda que, a diferència d'altres escoles de la ciutat, en aquest centre no es talla mai el carrer Calderón a les hores d'entrada i sortida del centre, un fet que perjudica la comunitat educativa, amb el perill que suposa per a la canalla i la inhalació dels fums de cotxes, camions i busos que passen contínuament pel vial.

Podeu fer-nos arribar les vostres fotodenúncies a través del correu, el Twitter o el Facebook de NacióSabadell.

 

Participació