​El PSC escull el sabadellenc Francisco Aranda com a candidat al Congrés dels Diputats

Els socialistes de Sabadell consideren que les eleccions generals suposen un repte històric

Redacció
12 de març del 2019
Actualitzat a les 15:13h
Aquest dilluns el PSC va aprovar definitivament les llistes amb les que es presentaran a les eleccions generals del 28 d’abril. Meritxell Batet repetirà com a cap de la llista del PSC per la província de Barcelona i el sabadellenc Francisco Aranda, actualment vice-primer secretari de la Federació del Vallès Occidental Sud, serà el número 6 a la llista del PSC per Barcelona al Congrés.

Els socialistes de Sabadell encaren les eleccions del 28 d’abril conscients del que representa aquesta convocatòria electoral. “Els reptes de la política actual són de gran magnitud”, ha declarat Francisco Aranda després de donar-se a conèixer la seva presència a les llistes.

"El 28 d’abril els i les ciutadanes decidiran quin és el rumb que empren Espanya. el Congrés ha de ser l’espai de debat i impuls de les mesures de regeneració i progrés que afecten directament a la vida dels ciutadans, en consonància amb un govern socialista encapçalat de nou pel president Pedro Sánchez", ha afegit.

Els socialistes catalans van a Madrid amb el compromís de defensar les polítiques portades a terme en aquests 8 mesos, així com la feina feta en l'elaboració d'uns pressupostos que eren imprescindibles per Catalunya i per la comarca. La defensa de les infraestructures necessàries al Vallès serà una de les principals motivacions d'Aranda si surt escollit diputat. Entre aquestes hi trobem l’abaixador de Rodalies a Can Llong, el bypass ferroviari entre Sabadell i Granollers o la finalització del quart cinturó per ajudar a descongestionar la ciutat.