El Sabadell ensopega a Gavà i només s'emporta un empat a 2

Actualitzat a les 9:36h
Imatge del partit contra el Gavà d'aquest dimecres.
Imatge del partit contra el Gavà d'aquest dimecres. | CE Sabadell

Imatge del partit contra el Gavà d'aquest dimecres. Foto: CE Sabadell

El segon test de pretemporada dels arlequinats s'ha saldat amb empat a 2. Els de Miquel Álvarez s'han desplaçat a la Bòbila per enfrontar-se al Gavà en un partit que ha tornat a deixar bones sensacions. Tot i que els sabadellencs han sortit dominant, la falta de punteria i algunes errades defensives han evitat que acabin endunt-se la victòria. La pròxima cita serà a la Nova Creu Alta davant el Nàstic de Tarragona el proper dissabte a les 20:30 hores.

El partit va començar amb un domini clar del Sabadell i un bon gust per tenir la pilota iniciant la construcció de joc des del darrere. La primera ocasió la va tenir el davanter Cortell però el seu xut va marxar per molt poc. Pocs minuts després va ser Pirulo, primer golejador de la pretemporada qui va intentar batre, amb un xut des de dins de l'àrea, el porter local sense èxit. Malgrat portar el domini del partit, va ser el Gavà mitjançant el exarlequinado Cazorla qui, a la sortida d'un córner, avançava els blaugranes. El Sabadell va seguir intentant-ho i tant esforç va tenir la seva recompensa quan Marc Fernández va botar un córner i Valentín, després de jugada assajada, va rematar al primer pal enviant al fons de la xarxa la pilota i posant així les taules en el marcador. Amb l'empat a un es va arribar al descans.

Durant la segona part i amb un onze totalment nou la tònica no va canviar. El Sabadell va seguir sent amo i senyor del partit i de la pilota. Tant domini de pilota es va materialitzar en gol quan una combinació entre Roige i Manel va acabar en un un contra un del jove davanter del filial que va batre a Aguilar amb molta classe. Poc li va durar l'alegria als arlequinats, ja que només set minuts després, quan transcorria el minut 59 de partit, Kata tornava a posar les taules en el marcador. Després d'aquest empat i amb un Sabadell bolcat a l'atac, Pastells Roige i Pirulo van gaudir de les millors ocasions per tornar a avançar al conjunt de Miguel Álvarez sense cap èxit.