FOTOS Desmantellen una plantació de marihuana amb més de 1.100 plantes a Sant Llorenç Savall

Fa dos anys ja la van intervenir i els aparells, que per ordre judicial no havien d'estar en funcionament, estaven activats

Era un habitatge que ja havien desmantellat fa dos anys
Era un habitatge que ja havien desmantellat fa dos anys | Mossos d'Esquadra
Redacció
12 de març del 2019

Els Mossos d’Esquadra van intervenir el passat dijous un cultiu d'interior de marihuana, amb més de 1.100 plantes, en un habitatge de Sant Llorenç Savall, on la policia catalana ja havia actuat fa dos anys. Van detenir una persona encarregada del manteniment de la plantació per un delicte contra la salut pública i un altre de defraudació del fluid elèctric.

Tot plegat, arrenca gràcies a agents de paisà que van detectar “moviments estranys” en aquest domicili del municipi vallesà. Arran d’això, es va iniciar un seguiment i cap a les 17.00 hores del mateix dia 7 de març. Una persona va sortir de l'interior del immoble i, en veure els agents, va intentar eludir la presència policial.
 

Un dels agents treballant dins de l'interior del immoble Foto: Mossos d'Esquadra


Tot i així, els agents van identificar l'olor de marihuana i can escoltar els aparells d’aire condicionat. Gràcies a l’autorització judicial de fa dos anys, que determinava que havien d'estar sense funcionament, van accedir al lloc.

Al seu interior van descobrir que tot el material intervingut s’havia reactivat novament i de forma fraudulenta.

Una part de l'espai de l'habitatge, ple de plantes Foto: Mossos d'Esquadra