El Fairy apareix davant dels Mossos en un dispositiu per una carpa informativa de Vox a Terrassa

Col·lectius antifeixistes de Terrassa s'han mobilitzat al centre de la ciutat

Un agent dels Mossos retirant un pot de Fairy
Un agent dels Mossos retirant un pot de Fairy | La Torre / Cedida
Redacció
09 de març del 2019
Actualitzat a les 15:05h
La secció local de Vox a Terrassa (que es fa anomenar amb el nom preconstitucional de la ciutat, Vox Tarrasa) ha plantat una carpa aquest dissabte al carrer Major de la ciutat, en el marc d'actes i punts informatius que està duent a terme darrerament a la capital vallesana. En aquesta ocasió, però, membres del col·lectiu Terrassa Antifeixista i CDR Terrassa s'han mobilitzat per denunciar la seva presència, i amb ells també els Mossos d'Esquadra, que han establert un perímetre de seguretat.
 
Per aquest motiu, han fet un cordó de seguretat per evitar que el col·lectiu s'apropés al lloc. Tot i la tensió que es respirava, també hi ha hagut moments de distensió que, de fet, han generat la imatge de la jornada.

Ha estat quan un integrant de la protesta ha aparegut amb un pot de detergent Fairy, en clara al·lusió a les paraules de l'exdelegat del govern espanyol, el terrassenc Enric Millo, que va assegurar que el dia 1 d'Octubre es va atacar els agents de la policia espanyola i la Guàrdia Civil amb aquest producte perquè rellisquessin i posteriorment els poguessin agredir.