Presó per a un veí de Castellar per un assassinat amb agressió sexual

Va passar l'any 2015 al barri d'Airesol

Redacció
07 de març del 2019
Actualitzat el 08 de març a les 17:53h
L'Audiència de Barcelona ha condemnat a presó permanent revisable un home de 46 anys acusat d'assassinat amb traïdoria i abús sexual. Els fets es remunten al desembre de l’any 2015 a la urbanització d'Airesol, a Castellar del Vallès, i a més haurà d'assumir una indemnització de 100.000 euros als familiars de la víctima.  

L'acusat va ingressar a la presó des de la seva detenció, després d'una investigació que van assumir els Mossos d'Esquadra. Va ser el mateix acusat qui va trucar la Policia Local de Castellar, advertint que una dona havia mort.

En arribar-hi, van trobar el cos sense vida, despullat i amb un plàstic per sobre d'un material semblant al que s'utilitza per als sacs de runa. Tot i que l'home defensava que havia caigut escales avall, la policia el va detenir. L'autòpsia va confirmar la mort violenta de la dona i que havia patit abusos sexuals.

La investigació apunta que la mitjanit prèvia als fets hi va haver una festa amb droga, alcohol i sexe, implicant un grup de gent. Part dels participants van abandonar la casa a primera hora del matí, però no l'acusat, que aprofitant que la víctima dormia, hauria abusat d'ella i, posteriorment, l'hauria asfixiat fins la mort. 

Aquest dijous, a través d'un comunicat, el TSJC ha comunicat que un jurat popular considera que l'acusat és culpable. El jutge ha decretat presó permanent revisable pels delictes d'assassinat amb traïdoria i abús sexual.