Denunciats dos conductors per gairebé triplicar la taxa d'alcoholèmia a Sabadell

Un d'ells va negar-se a sotmetre's a la segona prova

La plaça Picasso, a Sabadell
La plaça Picasso, a Sabadell | GoogleMaps
Redacció
07 de març del 2019
La Policia Municipal ha denunciat aquest dimecres dos conductors per gairebé triplicar la taxa d'alcoholèmia a Sabadell. A les 01:10 hores, a l'alçada del número 2 del carrer Doctor Almera, al barri de Gràcia, una unitat de policia va fer la prova d’ alcoholèmia al conductor d’un turisme. 

Es tractava d'un home de 62 anys, que va donar positiu amb un resultat de 0,69 mg/l, quan la taxa màxima permesa genèrica és de 0,25 mg/l. Es van fer diligències judicials per un presumpte delicte contra la seguretat vial, conduir sota la influència de begudes alcohòliques, i es va immobilitzar el vehicle.



El segon cas es va registrar a les 03:30 hores, al passeig Espronceda amb la plaça Picasso. Es va fer la prova d’ alcoholèmia al conductor d’un turisme, un jove de 20 anys que va fer
una primera prova amb un resultat positiu de 0,68 mg/l.

Posteriorment, es va negar a continuar la prova d’alcoholèmia, motiu pel qual es van realitzar diligències judicials per un presumpte delicte contra la seguretat vial i negar-se a sotmetre’s a les proves d’alcoholèmia, donat que és obligatori que tot conductor que circuli amb un vehicle per les vies públiques ha de sotmetre’s a les proves legalment establertes.