Atraquen a punta de pistola una botiga a Campoamor

Els Mossos han detingut l'home, que s'havia endut prop de mil euros en efectiu

L'establiment on han passat els fets
L'establiment on han passat els fets | GoogleMaps
Redacció
05 de març del 2019
Actualitzat a les 19:30h
Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dimarts a la tarda un home al barri de Campoamor després d'atracar una carnisseria a punta de pistola. L'home s'ha endut al voltant de mil euros en efectiu.

Segons ha pogut saber NacióSabadell, els fets han passat pels volts de les 17.30 hores en una carnisseria del passeig Comerç. El cos ha rebut l'avís que un home havia entrat amb un tapaboques i vestint un xandall i amb una arma de foc. Després d'amenaçar els treballadors, ha aconseguit fugir amb el botí.

Els Mossos han iniciat la cerca de l'individu, fins que han localitzat una persona que s'ajustava a la descripció però que vestia roba diferent. En escorcollar-lo han localitzat els diners, i han iniciat una recerca pel camí que havia fet, moment en què han trobat amagat entre uns matolls el xandall a l'interior d'una bossa. Pel que fa a l'arma, encara no s'ha localitzat.

Els agents han detingut l'home, veí de Sabadell i d'uns 40 anys, acusat d'un delicte de robatori amb violència i intimidació.