La manca de jugadores passa factures a les Valquíries

Les sabadellenques, amb només 12 jugadores, cauen contra el Cor Sangran

Un moment del partit de les Valquíries
Un moment del partit de les Valquíries | Francesc Pastor
Redacció
05 de març del 2019
Les Valquíries (unió dels equips sèniors del Sabadell RC i el Begues RC) van caure davant el Cor Sangran, un altre dels combinats formats a través d’una fusió d’equips, per 7-22 en un partit en el què es van presentar amb només 12 jugadores a causa de les diferents baixes que l’equip arlequinat està patint aquesta temporada.

El partit, tot i la clara diferència a causa de la falta d’efectives al quadre local, va estar molt disputat durant els vuitanta minuts. Les visitants es van avançar quan es portava disputat un quart d’hora de joc, però van contrarestar les sabadellenques deu minuts més tard. L’intercanvi de cops va afavorir el Cor Sangran, que va aconseguir assajar abans d’arribar a la mitja part i marxar al descans amb 7-10.

A la represa, les Valquíries van començar a notar el sobreesforç i van cedir a les rivals més oportunitats. Tot i així les integrants de Cor Sangran només van poder fer dues marques pràcticament consecutives que posava terra pel mig al marcador. Amb les dues marques en només tres minuts, les visitants deixaven un clar 7-22. Al final, va ser el resultat que no es va alterar. 

​Amb aquesta derrota, les Valquíries es mantenen en l’última posició de la Segona Divisió Catalana i se’ls segueix resistint la victòria en aquesta segona fase de la competició. La propera jornada es disputarà s’enfrontaran al ARV-FC Barcelona a La Teixonera. Precisament, les blaugrana han sumat un únic triomf, va ser contra les vallesanes.