Onada de crema de contenidors a Sabadell: una vintena llarga calcinats durant el cap de setmana

També s'han vist malmesos altres contenidors, arbres i semàfors

Efectes de l'incendi al carrer Duran i Sors de Sabadell
Efectes de l'incendi al carrer Duran i Sors de Sabadell | Albert Segura
Redacció
04 de març del 2019
Actualitzat a la 13:19h
El cap de setmana a Sabadell s'ha saldat amb una nova onada de crema de contenidors, amb un total de 24 unitats totalment calcinades i amb diversos elements greument afectats, a més de senyals de trànsit i mobiliari urbà.

El primer incendi es va registrar dissabte a les 02:18 hores, al número 1 del carrer Rosales, on es va originar un incendi a un contenidor rebuig, resultant afectats dos contenidors, un senyal de trànsit i un semàfor. A les 02:20 hores, al carrer Roger de Flor, 214, es va originar un nou incendi en un contenidor de rebuig, resultant afectat només el seu contingut. 

A les 02:47 hores, al número 1 del carrer Puig i Cadafalch, es va originar un incendi en un contenidor de reciclatge de paper, resultant totalment calcinat el contenidor de paper, parcialment cremat un contenidor d’ envasos, cremat un panel indicatiu i una branca d'arbre. A les 02:48 hores, al carrer Alemanya, 56-59, es va originar un incendi a un contenidor, resultant totalment calcinats un contenidor de paper i un de rebuig.

A les 02:55 hores, al carrer Lacy amb la Rambla, es va originar un incendi a un contenidor, resultant afectats dos contenidors totalment calcinats, un parcialment cremat i danys al vidre d’un establiment comercial. Poc després, a les 03:00 hores, al carrer Narcís Giralt amb el carrer la República, es va originar un nou incendi resultant parcialment cremats dos contenidors de rebuig.

A les 03:05 hores, al carrer Sant Cristòfol amb el carrer Indústria, es va originar un incendi a un contenidor, resultant totalment calcinats tres contenidors i parcialment cremat un contenidor d’orgànica. Poc després, a les 03:10 hores, al carrer Puig i Cadafalch, 63, es va originar un incendi a un contenidor, resultant totalment calcinats sis contenidors i afectats pel foc un arbre i un turisme estacionat.

Ja diumenge, a les 01:10 hores, al carrer Duran i Sors amb la Rambla, es va originar un incendi a un contenidor, resultant afectats quatre contenidors completament calcinats, dos parcialment cremats, i amb danys per calor: una motocicleta, les persianes de dos habitatges i els vidres d’una entitat bancària.