L'Institut Rei Sejong de Corea del Sud instal·la la primera seu a Catalunya a la UAB

Forma part d'un acord entre aquesta institució i la universitat vallesana

Els membres de l'equip deganat i estudiants
Els membres de l'equip deganat i estudiants | UAB
Redacció
03 de març del 2019
L'Institut Rei Sejong de Corea del Sud, que seria l'equivalent a l'Institut Cervantes o el Ramon Llull, va inaugurar, aquesta setmana, la seva primera seu a Catalunya, instal·lant una oficina a l'edifici MRA del Parc de Recerca del campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Es tracta d'una mesura dins del conveni de col·laboració que van signar les dues institucions el 2017 per fomentar, promocionar i divulgar coneixements sobre la llengua i la cultura coreana. La universitat catalana ha acollit i enviat a més de 300 estudiants en els últims tres anys al país asiàtic -mitjançant programes d'intercanvi- .

El vicerector de Relacions Internacionals, Màrius Martínez, va assenyalar que "l'Institut Rei Sejong tindrà una antena a Barcelona, ​​perquè així serà més fàcil promocionar i divulgar" la llengua i cultura coreana. L'ambaixador de Corea del Sud, Hong-jo Chun, va dir que la UAB "té una llarga història a establir classes sobre Corea" i va manifestar la seva esperança que hi hagi més estudiants sud-coreans cursant al campus vallesà.