Passa a disposició judicial el detingut pel tiroteig amb un ferit greu a Sabadell

La víctima hauria rebut al menys un tret al coll a l’alçada de la plaça Picasso

El tiroteig ha passat a la plaça Picasso
El tiroteig ha passat a la plaça Picasso | Juanma Peláez
26 de febrer del 2019
Actualitzat a les 15:33h
El detingut pel tiroteig de dissabte a Sabadell, en què un home va quedar ferit de gravetat, ja ha passat a disposició judicial. Els Mossos d'Esquadra el van detenir diumenge de matinada com a presumpte autor dels trets, un del qual va impactar en el coll de la víctima i que el va deixar ferit greu.

La policia el va localitzar poc després de l'atac, a les 1.40 hores de diumenge, a partir de la identificació que els testimonis van fer del vehicle sospitós, un cotxe de color blanc amb el sostre negre. En el moment de la detenció, l'home no hauria oposat resistència, i el vehicle tindria un impacte que seria fruit d'un tret de bala.

Els fets van tenir lloc cap a les nou de la nit a la plaça Picasso, al barri de Campoamor, al sud de la ciutat, on la víctima va rebre tres impacte de bala, un d'ells al coll. Tot seguit, els autors dels fets van fugir a tota velocitat en vehicle i l'afectat va ser estabilitzat i traslladat pels serveis d'emergències a l'hospital Parc Taulí de Sabadell.

Segons els Mossos d'Esquadra, tant la víctima com el detingut són de nacionalitat dominicana. La policia catalana ha obert una investigació per esclarir els fets i no descarta que es puguin fer més detencions en les pròximes hores. L'arrestat està a l'espera de passar a disposició judicial.
 

El lloc dels fets. Foto: Dani Sánchez

 
El tiroteig ha passat davant d'un restaurant de menjar ràpid, el propietari del qual ha fet la primera atenció al ferit. La víctima ha estat traslladada a un centre hospitalari, després que el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha atès en un primer moment la víctima al lloc dels fets.
 

El tiroteig ha passat a la plaça Picasso. Foto: Juanma Peláez

 

El tiroteig ha passat a la plaça Picasso. Foto: Juanma Peláez