Una nova línia de bus millorarà la connexió de Sabadell amb Can Roqueta

Es tracta de millores que es posaran en marxa progressivament

Els nous autobusos híbrids de Sabadell
Els nous autobusos híbrids de Sabadell | Juanma Peláez
26 de febrer del 2019
Actualitzat a les 12:28h
Transports Urbans de Sabadell (TUS) posarà en marxa una nova línia que millorarà la connexió de la ciutat de Sabadell amb el polígon industrial de Can Roqueta. Es tracta de la línia L14, que seguirà el recorregut que fins ara acabava a l'hospital Parc Taulí, la L44, i que complementarà la línia L4.

Es tracta d’una de les millores que planteja el consistori local de la mà de Transports Urbans de Sabadell (TUS), que aquest dimarts han presentat el balanç d’usuaris del passat 2018. Concretament, l’any passat es va registrar un total de 13.121.657 usuaris, fet que suposa un increment del 0,65% respecte l’any 2017.
 

Plànol de la nova línia de bus a Sabadell. Foto: Ajuntament de Sabadell


La nova línia dona resposta a la demanda sorgida de l'increment d'activitat a l'espai conegut com a Can Roqueta 2, a l'est del polígon, que de retruc suposa beneficis per al barri de Torre-romeu. Amb una freqüència de 30 minuts, enllaçarà amb la línia L44, on es farà una parada tècnica a l'hospital per a seguir amb el nou número de línia, que sortirà abans de les 7.00 hores i s'allargarà fins passades les 21.00 hores.
 

Plànol de la nova línia de bus a Sabadell. Foto: Ajuntament de Sabadell