Entre 4 i 5 dones demanen baixar en parades intermèdies nocturnes cada dia a Sabadell

La Zona Hermètica és on hi ha més demanda

Un bus híbrid de Sabadell
Un bus híbrid de Sabadell | Juanma Peláez
26 de febrer del 2019
Actualitzat a les 12:36h
Entre 4 i 5 dones demanen cada dia poder baixar en parades intermèdies nocturnes a la ciutat de Sabadell. Així s’ha detallat en la roda de premsa del balanç d’usuaris del bus a la capital vallesana, on s’ha posat de manifest l’acceptació que ha tingut aquesta mesura.

El servei es va posar en marxa el 20 de novembre, sempre sota demanda i en el recorregut nocturn d’autobús urbà a Sabadell. Aquesta mesura, aprovada pel ple municipal del 25 d’octubre, va començar com a prova pilot, i segons s’ha apuntat en roda de premsa ha tingut una bona acceptació.

Concretament, s’aplica de les 22.00 hores a les 6.00 hores tots els dies de l’any. Els usuaris o usuàries que vulguin baixar en una parada intermèdia han d’adreçar-se amb antelació a la persona que condueix el vehicle i comunicar-li la intenció de baixar en un punt concret, que mai podrà ser fora de la ruta que té establerta l’autobús.

En aquest sentit, els espais on es fa una major demanda d'aquest tipus de servei se centra en els barris perifèrics, destacant la intensitat de la petició a la Zona Hermètica, on l’espai industrial guanya pes per davant del residencial.