El Sabadell RC suma una victòria a Badalona i encadena cinc jornades sense conèixer la derrota

Els sabadellencs escalen fins a la sisena posició

26 de febrer del 2019
El sènior masculí del Sabadell RC va sumar la cinquena jornada consecutiva sense conèixer la derrota. Es van imposar a domicili, al camp del RC Badalona, per 15-24. Va ser un partit en el què els vallesans van marxar a vestuaris amb una diferència de 8-19, una renda que va condicionar el segon temps.

El Sabadell RC es va avançar amb un 0-7 als cinc minuts, David Rodilla contestava la puntuació badalonina amb una altra marca i posava distància al marcador, 3-12. Abans d’acabar la primera meitat els dos equips van aconseguir una marca, al límit del descans, el marcador deixava un clar 8-19 favorable als arlequinats.

A la represa, amb els badalonins bolcats a l’atac, els nois del Sabadell només van poder dedicar-se a defensar i intentar frenar-los. L'empenta dels badalonins va donar resultat a deu minuts pel final, quan van anotar un assaig i la consegüent transformació, que els deixava a quatre punts. Però el Sabadell va aconseguir un assaig i va segellar el 15-24.

El proper cap de setmana, els sabadellencs descansaran i tornaran a la competició el 9 de març, quan s’enfrontaran al RC Mataró a La Roureda. Només dos punts separen als dos equips a la classificació, que ocupen la sisena plaça.