Carnaval de Solsona

Un veí de Badia del Vallès guanya el primer premi de fotografia del Carnaval de Solsona

Es tracta d'Agustín Padilla

per Ramon Estany, Solsona | 25 de febrer de 2019 a les 18:20 |
Agustín Padilla ha recollit el primer premi | Ramon Estany
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de febrer de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

1r Premi Carnaval 2019. Foto: Agusti Padilla


Aquest dissabte al vespre va tenir lloc un dels actes previs més esperats del Carnaval de Solsona, l'entrega de Bojos i de premis del carnaval. La cita es va dir a terme al Teatre Comarcal de Solsona.


El jurat del concurs de fotografia va decidir atorgar el primer premi a "Geganta Boja" a Agustín Padilla Carreño, de Badia del Vallés, que va rebre 250 euros, un trofeu, i que la foto sigui portada del tríptic del Carnaval l'any vinent.

El segon premi, dotat amb 150 euros i trofeu va ser per a "Molt simpàtics", de Víctor Pisa Vilaseca, de Solsona. El tercer premi, dotat amb 100 euros i trofeu, va ser per "Rara", d'Albert Caelles i Solé, de Solsona. Finalment, el Premi Especial RESOL, dotat amb 200 euros i trofeu, va ser per "Fent amics" de Marc Caelles i Solé.


Totes les fotografies participants, incloses les guanyadores, es podran veure exposades a la Sala d'Exposicions del Carnaval de Solsona, a l'edifici de la Caixa Penedés, fins el dimecres de Carnaval.

Albert Caelles ha recollit el tercer premi


Víctor Pisa ha recollit el segon premi Foto: Ramon Estany


Marc Caelles ha recollit el premi especial RESOL Foto: Ramon Estany


Premi Resol Carnaval 2019 Marc Caelles


3r premi Carnaval 2019 Albert Caelles


2n Premi Carnaval 2019 Victor Pisa

 

El jurat del concurs de fotografia del Carnaval de Solsona 2019

 

Participació