Una vuitantena de persones participen a la segona jornada de recuperació del bosc de Can Deu

Els organitzadors valoren molt positivament la trobada

Els treballs per recuperar el Bosc de Can Deu
Els treballs per recuperar el Bosc de Can Deu | Fundació 1859 Antiga Caixa Sabadell
Redacció
25 de febrer del 2019
La segona i última de les jornades per a la recuperació del Bosc de Can Deu, organitzada per la Fundació 1859 Caixa Sabadell aquest diumenge, ha comptat amb la participació de 83 persones. Han ajudat per aportar el seu esforç per ajudar a la reconstitució d’aquest espai forestal greument afectat per les ventades de desembre de 2014.

Han treballat en zones marcades com a prioritàries, amb poca regeneració espontània i on va caldre replantar-hi arbres. Es tracta, de l’esplanada propera a Sant Vicenç de Verders i la franja de terreny forestal situada al costat de l’aparcament de la Carretera de Sabadell a Matadepera.
 

Els voluntaris treballant a l'espai natural de Sabadell Foto: Fundació 1859 Antiga Caixa Sabadell

 

El balanç d’aquestes dues jornades des de la Fundació és "molt positiu, tant pel nombre d’assistents com per els objectius assolits". En total hi han pres part, 118 persones, la major part en família tot i també hi han col·laborat diverses entitats. La major part dels assistents han estat procedents de Sabadell i d’altres localitats vallesanes, així com de Barcelona i de la resta de l’àrea metropolitana i de la Catalunya Central.