ensenyament

Castellar disposarà el proper curs de totes les branques del batxillerat

El municipi oferirà el Batxillerat d’Arts i els alumnes no hauran de cursar-lo fora de la localitat

per Redacció, 24 de febrer de 2019 a les 12:00 |
L'Institut Castellar | Ajuntament de Castellar del Vallès
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 de febrer de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Institut Castellar disposarà a partir del proper curs 2019-2020, dins la seva oferta d’estudis, el Batxillerat d’Arts. Era l’única de les tres modalitats existents d'aquesta fase d'ensenyament que fins ara s’havia de cursar fora del municipi.

Aquesta modalitat va dirigida  als alumnes interessats en els fenòmens artístics, caracteritzats per la sensibilitat, l'expressió i la creativitat; més concretament, a estudiants amb inquietuds entorn del món audiovisual, les arts gràfiques, el disseny, el patronatge, els mitjans de comunicació, la publicitat, les arts escèniques, la producció i gestió d'empreses del sector cultural o l'animació cultural i social.


Fins aquest curs, a Castellar el batxillerat hi havia entre arts, ciències i tecnologia i humanitats i ciències socials. Aquesta etapa, que forma part de l’educació secundària postobligatòria, està integrada per dos cursos de 30 hores lectives setmanals.

 

Participació