Cerdanyola cobrirà les pistes de Can Xarau

Els fons metropolitans permetran que es faci realitat la pista coberta

Explicació del cobriment
Explicació del cobriment | Ajuntament de Cerdanyola
Redacció
24 de febrer del 2019
Les properes setmanes començaran els treballs per cobrir una de les pistes exteriors de Can Xarau. Es donarà resposta a una demanda històrica de les entitats per disposar de més espais on dur a terme les seves activitats.

Les entitats assistents al Consell Municipal d'Esports celebrat ahir al PEM Guiera van conèixer de primera mà com serà la nova pista. Pràcticament serà un nou pavelló i mantindrà la unitat de disseny respecte al Pavelló Municipal d'Esports Can Xarau - Paco Arpide. El suport de l'Àrea Metropolitana de Barcelona ha permès redactar el projecte, que ha estat licitat i adjudicat. Els fons metropolitans ajudaran perquè es faci realitat la pista coberta.

Es cobrirà la pista més propera a l'accés a l'edifici de les piscines. En quedarà una sense cobrir. 

Edifici de les piscines de Can Xarau

Les remodelacions i posades a punt de les diverses instal·lacions del CEM Can Xarau seguiran a l'edifici de les piscines. Una construcció de 36 anys, temps en el qual quasi no s'han fet les reformes necessàries. Per planificar-les s'ha fet un estudi amb la col·laboració de l'AMB. S'ha estudiat com actuar en la zona dels vestidors, sales d'activitats i espais administratius.

Els resultats presenten la possibilitat de fer un primer pis a l'edifici, on es distribuiria l'accés als diversos serveis, s'instal·laria l'administració i hi hauria noves sales per activitats físiques.

Les actuacions a fer són importants, per la qual cosa es realitzaran en diverses fases. Actualment s'ha encarregat l'avantprojecte de la primera actuació, que afectaria la zona d'accés a l'equipament i a l'àrea d'administració.

Piscines

Durant el Consell d'Esports es va informar que a principis de març s'espera que les piscines de Can Xarau siguin operatives. Davant la incidència, es farà una diagnosi perquè no torni a passar una situació com la patida aquests dies.