Aldi obre la seva nova botiga de Sabadell al renovat passeig de Can Feu

Es tracta del segon establiment a la capital vallesana

Aldi ha obert al passeig de Can Feu
Aldi ha obert al passeig de Can Feu | Juanma Peláez
Redacció
20 de febrer del 2019
Actualitzat a les 12:48h
La cadena de supermercats ALDI ha inaugurat aquest dimecres la seva segona botiga a la ciutat de Sabadell, concretament al passeig de Can Feu, que va obrir al trànsit ara fa dues setmanes. La firma reforça la seva presència a Catalunya amb la qual suma ja 63 establiments arreu del territori català.
 
La nova botiga ha generat 17 nous llocs de treball i compta amb una superfície de 1.200 metres quadrats. Amb un horari comercial de dilluns a dissabte, de 9.00 a 21.00 hores, compta amb l'habitual llistat de productes en les categories d'alimentació, drogueria, higiene i basar. Al nou supermercat de Sabadell hi ha més de 2.500 productes.
 

Aldi ha obert al passeig de Can Feu. Foto: Juanma Peláez


Alexandre Pagès, director d'Expansió d'Aldi a Catalunya, ha destacat que la botiga recupera la implantació que ja tenia la firma amb l'anterior establiment, situat al passeig de Can Feu cantonada amb la carretera de Terrassa, i que se suma al que al setembre ja va obrir a la carretera de Barcelona. "Sabadell té espai com perquè hi obrim una tercera botiga", ha apuntat en una atenció als mitjans, una previsió, però, que encara no disposa d'un calendari.

En aquest sentit, Pagès ha avançat que l'objectiu de la firma és obrir noves botigues a tot el Vallès Occidental, destacant que dues s'inauguraran en els propers mesos, sense concretar els municipis escollits.
 

Aldi ha obert al passeig de Can Feu. Foto: Juanma Peláez