Ballet

SORTEIG El Ballet de Sant Petesburg porta «La Bella Dorment» a Terrassa

NacióDigital sorteja, entre els seus subscriptors, una entrada doble per anar a veure aquest clàssic amb música de Txaikovski i coreografia de Màrius Petipà, el diumenge, 3 de març, a les 18:00, al Centre Cultural Terrassa

per Redacció , 20 de febrer de 2019 a les 07:40 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de febrer de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Un clàssic entre els clàssics. La Bella Dorment és potser l'obra més important del compositor rus Piotr Ilitx Txaikovski i magistralment coreografiada per Màrius Petipà. El Ballet de Sant Petesburg porta fins a l'escenari del Centre Cultural Terrassa aquesta peça de dansa clàssica en una única funció, el diumenge 3 de març a les 18:00, que té les entrades pràcticament exhaurides. 

NacióDigital sorteja, entre els seus subscriptors, una entrada doble per anar a veure La Bella Dorment al Centre Cultural Terrassa. El sorteig es farà divendres, 22 de febrer, i pots apuntar-t'hi aquí:
La Bella Dorment

Companyia: Ballet de Sant Petesburg
Música: Piotr Txaikovski
Coreografia: Màrius Petipà
Dia: diumenge, 3 de març
Hora: 18:00
Lloc: Centre Cultural TerrassaBases del Sorteig:

- Per participar en aquest sorteig cal ser subscriptor de NacióDigital.

- El termini per participar es tancarà el divendres 22 de febrer a les 10:00.

- Un cop fet el sorteig, NacióDigital contactarà per telèfon amb el guanyador. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu subscriptors@naciodigital.cat.
 

 

Participació