Comença el procés per remodelar íntegrament Duran i Sors

S'hi sol aparcar a la vorera, punt de càrrega i descàrrega de nens d'una llar d'infants

El carrer Duran i Sors de Sabadell
El carrer Duran i Sors de Sabadell | Albert Segura
Redacció
18 de febrer del 2019
Actualitzat a les 20:34h
L’Ajuntament de Sabadell ha iniciat aquest dilluns i de manera oficial la prohibició d'aparcar damunt la vorera al carrer de Duran i Sors, entre els carrer del Sol i de Sant Pau. Es tracta d'un tram de carrer on s’han detectat problemes en alguns arbres i mal estat de la pavimentació. El consistori ha aprovat el projecte per renovar la vorera nord, amb una nova pavimentació de la vorera i la substitució de l’arbratge existent per un seguit d’espais d’estada.

Les obres compten amb un pressupost de 161.341 euros. Al llarg de la vorera es proposen tres espais d’estada, un a cadascun dels extrems del carrer i un altre a la part central, per facilitar que els veïns gaudeixin d’espais de descans.

S’hi col·locaran bancs i cadires, nou arbres i una pavimentació diferenciada i porosa que permetrà als arbres una major absorció d’aigua. El nou arbratge es plantarà en escocells amb prou dimensions per permetre el correcte desenvolupament dels exemplars.

A més, es modificarà l’enllumenat, que se substituirà per columnes amb lluminàries tipus led, més duradores i de molt poc consum. Amb un avís, l'Ajuntament ha notificat la prohibició d'estacionar damunt la vorera en aquest tram a partir d'aquest mateix dilluns.