Ciutadans no es mostra satisfet per les propostes d'urbanització de Gràcia - Can Feu

Creuen que hi manquen propostes de connexió entre els carrers dels dos barris

Redacció
18 de febrer del 2019
Actualitzat a les 14:06h
L'espai està pendent d'urbanitzar
L'espai està pendent d'urbanitzar | Juanma Peláez
El grup municipal de Ciutadans a Sabadell s'ha mostrat disconforme amb les propostes que s'han presentat per urbanitzar l'espai sorgit del soterrament de les vies dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) entre els barris de Gràcia i Can Feu. Segons apunten en un comunicat, hi troben mancances pel que fa a la connexió entres els dos barris a nivell de mobilitat.

Concretament, consideren que cap de les propostes d'urbanització de l'espai alliberat soluciona completament l'històric aïllament del sector Planetes de la resta de la ciutat. És per això que presentaran esmenes al pla seleccionat reclamant la connexió dels barris de Gràcia i Can Feu per a garantir la mobilitat dels veïns.

En aquest sentit, la formació explica que al març de 2018 va suggerir que els plans de la zona incloguessin connectar els carrers Júpiter amb Cèsar Torras, on antigament hi havia un pas a nivell, i els dos trams del carrer Caresmar. No obstant, celebren que la majoria de les propostes apostin per grans zones verdes i nous equipaments, però no poden obviar, diuen, la mobilitat obligatòria que té el sector.