FOTOS Detenen un home després de perseguir-lo per la C-17, sense carnet en vigor i amb un cotxe robat

Va xocar amb dos vehicles durant la fugida i en la segona topada va sortir del turisme en marxa

L'estat com va quedar el vehicle després de la persecució
L'estat com va quedar el vehicle després de la persecució | Mossos d'Esquadra
Redacció
16 de febrer del 2019
Actualitzat a les 12:02h
Els Mossos d'Esquadra han detingut un home, de 34 anys i veí de Santa Perpètua de Mogoda, després d'una persecució de set quilòmetres per la C-17, en direcció Barcelona, i que circulava sense el carnet en vigor i amb un cotxe que acabava de robar a Mollet. 

Els fets van tenir lloc cap a les 15.30 hores del passat 12 de febrer, quan agents de la Policia Local de Santa Perpètua, que estaven fent un control preventiu a l'avinguda Onze de Setembre, van identificar un vehicle que donava la mitja volta en direcció la C-17 quan va adonar-se de la seva presència. 

Dues patrulles el van perseguir durant set quilòmetres per aquesta via, en direcció Barcelona. Durant aquesta persecució, va xocar amb dos turismes i després d'impactar amb el segon, va baixar del turisme en marxa i va saltar per un pont, a l'alçada de Montcada i Reixac. En aquest impacte va deixar ferit, amb caràcter lleu, el conductor i l'acompanyament amb una crisi d'ansietat. 
 

El punt de la C-17 on ha parat el turisme Foto: Mossos d'Esquadra


El seguiment va passar a ser a peu per una riera. Dos agents dels Mossos el van reduir. Però durant la detenció es va resistir, agredint, de forma lleu, els dos policies. A més, tampoc va voler sotmetre's a les proves d'alcoholèmia.

Durant la persecució per la carretera, la policia catalana va comprovar la matrícula del vehicle i va descobrir que s'acabava de robar d'un taller mecànic de Mollet, ja que duia les claus posades.
 

El pont per on ha fugit el detingut Foto: Mossos d'Esquadra


El detingut va passar a disposició judicial aquest dijous com a presumpte autor de delictes de robatori i furt d'ús de vehicle, conducció temerària, atemptat contra agents de l'autoritat, originar un greu risc per a la circulació, negativa a sotmetre a la prova d'alcoholèmia i conduir sense el permís de conduir en vigor. El Jutjat de Guàrdia de Cerdanyola va decretar la seva llibertat amb càrrecs.