​Gesa: «Els partits independentistes que van posar Sánchez, ara l'han tret»

L’alcaldable popular de Sabadell insisteix que el govern local ha posat la ciutat de genolls a l’independentisme i no veu Vox com una amenaça

Esteban Gesa i Chango, en roda de premsa
Esteban Gesa i Chango, en roda de premsa | NacióSabadell
15 de febrer del 2019
Actualitzat a la 13:11h
L’alcaldable del Partit Popular a Sabadell, Esteban Gesa, ha carregat contra el president del govern espanyo, Pedro Sánchez, i el PSOE després de la convocatòria d’eleccions generals feta pública aquest divendres. En roda de premsa, Gesa ha culpat l’independentisme de l’auge i caiguda del cap de l’executiu estatal.

“El senyor ocupa Pedro Sánchez l’ha tret qui el va posar, va rebre el suport a la moció de censura dels partits independentistes i al final l’han tret els mateixos que el van col·locar, no li quedava una altra opció que convocar eleccions”, ha assenyalat Gesa. Pel que fa a la decisió de convocar-les per al 28 d’abril, l’alcaldable ha considerat que deu ser la data que més li convé a Sánchez a títol personal, “no per al PSOE, només cal escoltar les declaracions dels barons socialistes”.

Pel que fa a la mobilització espanyolista del cap de setmana passat, Gesa considera que s’ha demostrat que hi ha molta gent cansada que ha decidit fer-se escoltar al carrer. “Ningú s’ha d’avergonyir de què som espanyols, i si a algú no li agrada, que es foti, jo sóc català i espanyol, a qui no li agradi que marxi d’Espanya”, ha assenyalat.

Pel que fa a Vox, Gesa no veu la formació d’extrema dreta com una amenaça. “Vox té un discurs, jo puc estar d’acord amb algunes coses, i amb d’altres en absolut, però que quedi clar, ningú ens donarà lliçons de la defensa de la unitat d’Espanya”, ha afegit. Pel que fa a nivell local, Gesa ha culpat el govern de posar la ciutat “de genolls a l’independentisme”.