Cecot arriba a «un principi d'acord» amb Foment per tornar a l'organització

Aquest dilluns hi ha prevista una reunió a Barcelona

El president de la patronal Cecot, Antoni Abad, en una imatge d'arxiu
El president de la patronal Cecot, Antoni Abad, en una imatge d'arxiu | ACN
15 de febrer del 2019
Actualitzat a les 12:55h
La patronal catalana Cecot ha arribat a "un principi d'acord" amb Foment del Treball perquè l'entitat torni a l'organització de la qual va ser expulsada, de manera temporal, el febrer de 2017. Així ho han confirmat fonts de l'entitat a LaTorre, després que El Periódico hagi avançat que l'acord s'ha concretat aquest dijous. 

Aquest dilluns hi ha prevista una reunió entre la patronal vallesana i Foment, que des del novembre passat lidera Josep Sánchez Llibre, a Barcelona per tractar el diferents termes del pacte. 

El president de Cecot, Antoni Abad, ja va assegurar a principis d'any, en la tradicional trobada amb els mitjans per fer balanç i perspectiva de futur, que el relleu de Sánchez Llibre "predisposava" a recuperar la normalitat entre els dos organismes. A més, va subratllar que "mai ens hem sentit fora" de Foment. 

Per la seva part, Sánchez Llibre, també per les mateixes dates, va afirmar que Cecot es reincorporaria "el més aviat possible" i que els secretaris generals de les dues patronals estaven estudiant les formes jurídiques. De fet, era un dels objectius quan va accedir el càrrec.