Gesa fitxa «Pirri», «Chango» i Luque per a les llistes del PP de Sabadell

El candidat popular assegura que vol centrar esforços en millorar la situació de l’esport a la ciutat

Pirri i Chango, nous fitxatges del PP
Pirri i Chango, nous fitxatges del PP | NacióSabadell
15 de febrer del 2019
Actualitzat el 20 de febrer a les 10:05h
Esteban Gesa segueix configurant la llista del Partit Popular de Sabadell per a les properes eleccions municipals, i avui ha fet públics tres noms que s’incorporaran al seu projecte polític. Es tracta de José Quereda, més conegut com a “Pirri”, l’exjugador i exentrenador del Sabadell Manolo Fernández, “Chango”, i Rafa Luque, vinculat també al Sabadell altres clubs de la ciutat, com el Sabadell Nord.

Així ho ha anunciat en roda de premsa aquest divendres, en la que hi ha estat present el mateix “Chango”, qui fa 30 anys que està vinculat al Centre d’Esports Sabadell com a responsable de categories inferiors, jugador del primer equip, entre 168 i 1980, i també entrenador, al 1996. “Sóc del barri de Ca n’Oriac, he jugat des de petit a futbol, més tard de professional, i sé què significa per al barri tenir gent que tingui cura de l’esport, per això, sóc aquí per tot en el que pugui ajudar, i perquè l’Esteban és un amic”, ha explicat “Chango”.

Pel que fa a “Pirri”, ha estat vinculat al teixit esportiu de Sabadell, al mateix Centre d’Esports però també en altres equips de la ciutat. Luque, pel seu cantó, ha estat també vinculat molts anys amb el Centre d’Esports i darrerament amb el Sabadell Nord. Gesa ha explicat que tindrà una especial cura en els projectes esportius de la ciutat, amb la voluntat de donar un impuls als clubs de la ciutat, creient en el foment del futbol formatiu.

“Cal que l’Ajuntament s’involucri cedint instal·lacions als clubs, amb camps municipals, i que degut a l’arrelament que això suposa cal destinar més ajudes, sobretot en el futbol inclusiu”, explica Gesa. En aquest sentit, afegeix que planteja un campus social: “És evident que els nanos que hi ha al carrer sense fer res o sense anar a l’escola facin esport, és una bona mesura per inculcar una sèrie de valors”. A banda, també planteja una web municipal sobre futbol pel nombre d’equips que hi ha: “És l’esport rei”, ha afegit.