S'escapa el títol mundial

Redacció
04 d'agost del 2015
Actualitzat a les 9:00h
Imatge del partit.
Imatge del partit. | CN Sabadell

Laura Ester intentant parar el vendaval americà. Foto: RFEN


Les vuit waterpolistes del CN Sabadell no han pogut repetir l'èxit assolit en el Mundial de Barcelona ara fa dos anys amb l'equip espanyol. El conjunt que entrena Miki Oca ha caigut per 5 a 8 davant la selecció dels Estats Units en els quarts de final del Campionat del Món de Kazan. Després d'aquesta derrota les noies de l'absoluta hauran de vèncer a l'equip xinès si volen assolir la cinquena plaça que els permetria classificar-se pels Jocs Olímpics de Rio de 2016. 

Tot i que les de Miki Oca eren conscients que seria un partit complicat, no havien previst la sortida en tromba de les americanes, fet que ha desestabilitzat l'equip des del primer moment. Un parcial de 0 a 3 a l'inici ha marcat la resta del match. El 2 a 5 de la mitja part ha mantingut viu el partit i durant el tercer període la selecció estatal ha estat a punt de donar-li la volta assolint un 5-6. Finament el triomf no ha estat possible, les americanes han respost ràpidament i han sentenciat un partit on l'encert de la seva portera ha estat clau. 

Les jugadores espanyoles hauran de lluitar ara per la cinquena plaça que significa el bitllet directe pels Jocs Olímpics de Rio de 2016. El primer repte serà aquest dimecres, davant la selecció xinesa.