El Sabadell RC encadena tres jornades sense conèixer la derrota

El triomf li va per sortir de la zona de descens i afrontar amb optimisme el derbi aquest cap de setmana

Un moment del partit entre els vallesans i osonencs
Un moment del partit entre els vallesans i osonencs | Cristina Elié
Redacció
14 de febrer del 2019
El sènior masculí del Sabadell RC va encadenar la tercera jornada consecutiva sense perdre. Els sabadellencs van superar, per 22-30, els Crancs d’Osona. Una victòria que els permet sortir de la zona de descens. Els vallesans van ser molt superiors al seu rival. 

Tot i així, els primers punts els van anotar els osonencs, però ben aviat el marcador es va capgirar. Romain Lachazatte i Rich Antczak anotaven una marca i aquest últim, a més, col·locava entre pals un cop de càstig al límit del descans: 5-15.

A la represa, es va repetir el guió. Els Crancs van anotar i va haver-hi la rèplica dels visitants. Primer Lachazatte aconseguia la seva segona marca i Adam Kerkour la seva primera. Per acabar de rematar el partit, Oriol Ferran interceptava una passada del rival i es plantava a la línia de marca i posava d’aquesta manera un clar 10-30 al marcador. Els osonencs van maquillar el resultat final, amb el 22-30.

La bona trajectòria del Sabadell RC ha injectat de moral a l'equip de cara al derbi contra els Carboners de Terrassa. Serà aquest dissabte, a partir de les 16 hores al Municipal de La Roureda. Ambdós conjunts estan empatats a la classificació, amb la qual cosa dona una especial transcendència al matx. A més, serà el primer cop que un derbi del Vallès es disputarà a Sabadell, ja que els anteriors s’havien disputat a Terrassa i a Santa Coloma de Gramenet en la primera època del club.