Signat un conveni col·lectiu per posar bases de futures adhesions a la plataforma Hub B30

Signat aquesta setmana

L'autopista B-30 al seu pas per Barberà
L'autopista B-30 al seu pas per Barberà | B-30
Redacció
17 de febrer del 2019
La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), el Parc de Recerca UAB (PRUAB), el centre tecnològic Eureca i l'Associació Àmbit B30, han signat avui un conveni de col·laboració amb l'objectiu de posar les bases per a futures adhesions a la plataforma Hub B30. Es tracta d'un conveni que en una primera fase, els propers adherits seran els principals agents d'Investigació, Desenvolupament i Innovació del territori B30.

En aquest sentit, el vicerector d'Innovació i Projectes Estratègics de la UAB, Francisco Javier Lafuente, ha comentat que "després de l'acceptació que han tingut les trobades del Hub, vam obrir aquesta segona fase d'adhesions, i de fet, fins ara, ja hem rebut 14 sol·licituds". A partir d'aquí assegura que es deixarà "el sistema obert a tots els ajuntaments o agrupacions que desitgin participar en aquest canvi de forma d'interactuar entre la societat del coneixement i les empreses i institucions".

L'acord també implica desenvolupar projectes i activitats en matèria d'innovació de la plataforma, difondre les seves activitats i els seus projectes, així com fomentar el debat i l'intercanvi d'experiències sobre aquells temes al voltant de la innovació i el marc geogràfic del Hub B30.

A l'abril de 2018, la UAB, el Parc de Recerca UAB, Eureca i Àmbit B30 van posar en marxa el projecte Hub B30 per posar a l'abast de la societat les capacitats tecnològiques i el coneixement científic de l'esfera de la UAB i Eureca i el seu entorn per tal de resoldre les necessitats i els reptes d'innovació d'empreses i institucions millorant la seva competitivitat.

Des de llavors s'han dut a terme un total de 8 brunchs monotemàtics amb un gran èxit d'acceptació i participació.