Unes 300 persones es concentren a l'Ajuntament de Sabadell contra l'inici del judici

La plaça Sant Roc ha estat un dels punts de trobada

Part dels concentrats a Sabadell
Part dels concentrats a Sabadell | Albert Segura
Albert Heràndez / Albert Segura
12 de febrer del 2019
Actualitzat a les 12:37h
Diversos ciutadans han decidit fer una aturada simbòlica aquest dimarts, 12 de febrer, davant dels seus centres de treball. Es tracta de la mesura de protesta que s'havia proposat des dels diferents moviments independentistes en senyal de protesta per l'inici del judici contra els líders independentistes
 

Maties Serracant, amb la regidora Míriam Ferràndiz, a la concentració. Foto: Albert Segura


A Sabadell, un dels punts de màxima afluència ha estat la plaça Sant Roc, just davant de l'Ajuntament, on unes 300 persones s'han reunit per protestar pel punt d'inici del judici. Entre ells hi havia l'alcalde de Sabadell, Maties Serracant, que ha lamentat la causa judicial contra el moviment independentista.
 
"Estem estudiant des de l'Ajuntament diverses mesures per mostrar el nostre rebuig", ha expressat Serracant, sense aventurar-se a plantejar possibles escenaris. La mesura, que s'haurà de debatre en Junta de Portaveus, podria comptar, entre altres amb algun senyal de protesta a través de les banderes que onegen a la façana del consistori.

Un altre dels punts de concentració ha estat l'Hospital Parc Taulí, on diversos professionals del centre, així com pacients i visitants, han optat per concentrar-se davant de l'edifici principal.