Tres atropellaments en poc menys de 24 hores per diferents punts de Sabadell

Un dels ferits és un home de 85 anys que va patir la topada d'una bicicleta al polígon de Can Roqueta

El lloc on s'ha produït l'atropellament
El lloc on s'ha produït l'atropellament | Google Maps
Redacció
11 de febrer del 2019
Actualitzat a les 15:30h
Tres persones atropellades en poc menys de 24 hores per diferents punts de Sabadell. El primer es va produir divendres al migdia, a les 12.58 hores, al carrer Argentina, 45. La víctima, una jove de 27 anys, es disposava a pujar dins el seu vehicle quan va ser atropellada per un turisme. 

La noia va ser traslladada al CUAP de Sant Felix de Sabadell amb pronòstic lleu. Una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i una patrulla de la Policia Municipal es van desplaçar fins al lloc.

Menys de nou hores després, a les 9.10 hores, al polígon de Can Roqueta, a la confluència de l'avinguda Can Bordoll i el carrer can Llobateres, una bicicleta va atropellar un home de 85 anys, que creuava el carrer entre vehicles estacionats. El van traslladar al CUAP Sant Fèlix amb pronòstic lleu. També es van desplaçar fins aquets punt una ambulància del SEM i una dotació policial.

El darrer atropellament va produir-se a les 12.43 hores, al passeig Rubió i Ors amb el carrer Velàzquez. Un home de 65 anys va creuar el carrer entre vehicles i un cotxe el va atropellar. El van portar a l'Hospital Parc Taulí per a la seva valoració. Igual que en els altres dos casos, van personar-se fins al lloc una ambulància del SEM i una patrulla de la Policia.