​La Fundació 1859 Caixa Sabadell supera els 160.000 assistents en les més del miler d’activitats

L'Espai Cultura és un dels equipaments que major afluència rep

Redacció
11 de febrer del 2019
L'Orchestra Fireluche a l'amfiteatre de l'Espai Cultura.
L'Orchestra Fireluche a l'amfiteatre de l'Espai Cultura. | Juanma Peláez
Les 1.314 activitats de la Fundació 1859 Caixa Sabadell, organitzades al llarg de 2018, ja sigui en solitari o en col·laboració amb altres entitats, s’han traduït en la participació de 160.816 persones. Això suposa un increment de l’11% respecte a l’any anterior.

Entre les cites que han gaudit de major seguiment han estat els tallers de granja per a famílies dels diumenges a l’Espai Natura, a la masia de Can Deu, així com els de tecnologia i robòtica a l’Espai Cultura. Precisament, aquest últim equipament ha experimentat un augment notable d’assistència, en més de 15.000 usuaris respecte a 2017.

També han qualificat “d’èxit” l’acollida del Fresc Festival, que el passat estiu va celebrar la segona edició. Aquest 2018 ha fet cinc anys des de que va néixer el projecte de la Fundació i aquests resultats han consolidat la iniciativa.

La programació d’enguany es manté amb el cinema per a tots els públics els primers dissabtes de mes, així com l’exposició de Sabadell, càmera i acció. Història del cinema a Sabadell, entre d’altres. També hi ha dues dates al calendari, Sant Jordi i el Dia i Nit dels Museus, el 18 i 19 de maig, entre d’altres com els tallers i escolars.