Una nova línia de bus connectarà quatre municipis vallesans amb la UAB

A partir de dilluns

Presentació de la nova línia
Presentació de la nova línia | Generalitat
Redacció
08 de febrer del 2019
Actualitzat a les 14:53h
El director general de Transports i Mobilitat, Pere Padrosa, acompanyat de representants dels municipis del Vallès beneficiats, ha presentat avui una nova línia de bus que connectarà diversos municipis del Vallès Oriental i Occidental amb la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).
 
Concretament, enllaçarà els municipis de Sentmenat, Caldes de Montbui, Palau-solità i Plegamans, i Polinyà amb la universitat, amb sis noves expedicions, tres per sentit, de dilluns a divendres lectius.
 
Les sortides s’han coordinat amb els horaris que concentren un volum més important de mobilitat, coincidint amb l’inici i finalització de l’activitat d’aquest centre educatiu. Així, des de Sentmenat, s’oferiran expedicions a les 7:20 hores, 13:40 hores, i 17:25 hores, i en sentit contrari, des de la universitat, a les 8:24 hores, 14:39 hores i 18:24 hores.
 
L’objectiu és cobrir les necessitats de mobilitat detectades en aquest àmbit amb una oferta de serveis de transport públic adequada que les atengui correctament.