​Marta Farrés: «Qualsevol que prioritzi Sabadell no tindrà cap línia vermella»

La candidat socialista aposta per una campanya centrada en la defensa dels interessos de Sabadell per davant del debat nacional

Pol Gibert i Marta Farrés, aquest matí en roda de premsa
Pol Gibert i Marta Farrés, aquest matí en roda de premsa | PSC Sabadell
08 de febrer del 2019
Actualitzat a les 14:27h
La candidat del PSC a l’alcaldia de Sabadell, Marta Farrés, assegura que l’objectiu de la seva candidatura serà posar els interessos de la ciutat per davant de qualsevol debat d’àmbit nacional o vinculat al procés sobiranista. Així ho ha afirmat aquest divendres en una roda de premsa de presentació de la campanya que s’ha fet en un bar de Ca n’Oriac.

Farrés assegura que l’objectiu de la seva campanya, que dirigirà el diputat al Parlament i primer secretari del PSC local, Pol Gibert, passa per un tracte directe amb el ciutadà, i per analitzar les mancances que tenen el barris fruit, apunta, de la mala gestió del govern actual. “Farem una campanya en positiu, parlant del que volem que sigui la ciutat, pensant en cada barri i en cada racó i què hi volem oferir, a Sabadell hem perdut la il·lusió i l’encís de ciutat”, ha assenyalat.

“Som la única alternativa real, volem recuperar el lideratge com a ciutat i com a govern”, ha afegit la candidata socialista. En aquest sentit, ha deixat clar que el seu discurs passarà per prioritzar els interessos de Sabadell.

“Parlarem del procés, és indefugible, però hem de parlar de Sabadell, i hem de ser autodisciplinats parlant de Sabadell, qui vulgui parlar d’altres coses que es dediqui a altres institucions”, ha apuntat Farrés. És per això que no marca cap topall per parlar amb qui faci falta, sempre que la capital vallesana sigui el motiu: “Qualsevol que prioritzi Sabadell no tindrà cap línia vermella”.