Unes 150 persones es concentren davant dels Jutjats per rebutjar les agressions sexuals

"Cap agressió sense resposta" i "No estàs sola", els missatges de la convocatòria

Una manifestació de protesta contra la sentència de La Manada
Una manifestació de protesta contra la sentència de La Manada | RubiTV.cat
Redacció
08 de febrer del 2019
Després que es conegués abans d'ahir que una menor rubinenca havia estat víctima d'una violació, s'han anat fent públiques les mostres de suport i solidaritat. Ahir, l'Ajuntament convocava una concentració de rebuig a les agressions, que va reunir més d'una quarantena de persones tot i l'improvisació.

Aquesta tarda, l'Assemblea Feminista de Rubí i el Comitè de Vaga del 8M, que es va reunir ahir a la tarda, han convocat una nova concentració, a les 19h a la plaça Pere Esmendia, davant dels Jutjats.

La concentració ha aplegat unes 150 persones. Les convocants han desplegat pancartes on es podia llegir Cap agressió sense respostaMuerte al patriarcado i Ni un pas enrere. Amb un megàfon, s'han anat reproduint missatges reflexius i encoratjadors de dones. Una de les portaveus ha traslladat, en nom de tots els presents, el suport i la solidaritat a les víctimes de les agressions sexuals que s'han produït en els darrers dies i ha recordat que no es tracta de fets aïllats, sinó que formen part de la "cultura de la violació" imposada pel sistema patriarcal".
 

La concentració ha aplegat unes 150 persones Foto: Marta Casas