A la segona part van reaccionar i van anotar els primers punts al lluminós

Un moment del partit contra les balears
Un moment del partit contra les balears | Sabadell RC
06 de febrer del 2019
Actualitzat a les 15:41h
Les Valquíries, fruit de la fusió dels sèniors femenins de Sabadell i de Begues, van caure a mans del Shamrock de Mallorca, la líder de la competició. Les balears van ser molt superiors a la es sabadellenques i no van deixar en cap moment opcions per la sorpresa.

En els primers deu minuts, el marcador reflectia un 0-28. Un autèntic monòleg mallorquí que es va accentuar fins arribar al descans, amb un clar 0-47 al marcador. A la represa, les Valquíries van plantar cara, Mar Gómez, als cinc minuts, aconseguia la marca que treia el zero del lluminós. Tot i així, les visitants van replicar i van anotar dues marques. Així, al final el partit va acabar amb un clar 5-75. Les mallorquines van marxar cap a casa, havent refermat la primera posició a la lliga.

Aquest cap de setmana, les Valquíries descansen -igual que ho va fer el sènior masculí el passat-. Reprendran l'activitat el cap de setmana del 16 i 17 de febrer a una altra fusió d’equips, la dels Químics de Barcelona i el CR Alella.