Atropellen una persona amb patinet elèctric al carrer Colom de Terrassa

Va haver de ser traslladat a Mútua Terrassa

El carrer Colom de Terrassa
El carrer Colom de Terrassa | GoogleMaps
Redacció
01 de febrer del 2019
Una persona que circulava en patinet elèctric pel carrer Colom de Terrassa va resultar ferida aquest dijous després de patir un atropellament. Segons informa la Policia Municipal, a les 14.35 hores, el 112 va informar de l'atropellament al carrer de Colom, a l’alçada de l’avinguda de Santa Eulàlia.

Un vehicle patrulla de la Policia Municipal va informar que hi havia un patinet elèctric implicat i que la persona que el feia servir havia resultat ferida. Els agents van demanar suport per regular el trànsit de la zona, ja que s’havia produït una retenció perquè el vehicle i el ferit ocupaven la via.

Una altra patrulla va realitzar tasques de regulació de la circulació. Una ambulància va atendre a la persona ferida i la va traslladar a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. Sembla que la persona circulava en patinet per travessar el pas de vianants quan el turisme la va colpejar, fent-la caure a terra.

Els agents van realitzar una inspecció ocular i informe tècnic d’accident. El succés passa el mateix dia en què a Sabadell un home va quedar ferit per un altre atropellament quan anava en patinet elèctric. En aquell cas, l'home va quedar ferit greu.