S'obren les inscripcions per participar al Festival Infest

Les obres es podran lliurar fins el dia 15 de març

Les cuques del Festival Infest
Les cuques del Festival Infest | Festival Infest
Redacció
03 de febrer del 2019
S'inicia el mes de febrer i, amb ell, s'obre la participació al Festival Infest, el Festival Internacional de curtmetratges fantàstics, freak i de terror de Rubí. Des d'avui i fins el dia 15 de març, tots aquells interessats en participar en aquest Festival poden fer arribar els seus curtmetratges. 

Les bases per participar en el Festival amb un curtmetratge de ficció, de gènere fantàstic, freak i terror es poden consultar a la web de l'Infest.

La gala de presentació dels guanyadors serà el dissabte, 13 de juliol, i tots els participants optaran tres premis: Millor curtmetratge Infest Rubí 2019, dotat amb 1.000€ de premi; Gairebé millor curtmetratge Infest Rubí 2019, dotat amb 250€, i el Premi del Públic Infest Rubí 2019, dotat amb 250€. 

El premi al millor curt, doncs, es dobla respecte a l'any passat.

Tots els curtmetratges de producció catalana que participin en l'edició de l'Infest d'enguany optaran de manera automàtica al Premi TAC que atorga la Federació d'Entitats Cinèfiles Terror Arreu de Catalunya.

Com cada edició, el Festival Infest comptarà amb les cuques com a presentadores, tot i que al darrere hi ha una munió de voluntaris i voluntàries que ho fan possible, a més de diversos patrocinadors de la ciutat.