El ple de Sabadell demana a FGC repensar l'aparcament de Can Feu - Gràcia

A petició de la plataforma Soterrament FGC Ara

Acció duta a terme durant el passat Nadal
Acció duta a terme durant el passat Nadal | Plataforma Soterrament FGC Ara
Redacció
01 de febrer del 2019
Actualitzat a les 9:57h
El ple de l'Ajuntament de Sabadell ha aprovat traslladar a Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) la petició per replantejar l'aparcament que hi ha a l'estació de Can Feu - Gràcia. Ho fa a partir de la proposta que va plantejar la Plataforma Soterrament FGC Ara, que assegura que del gran espai per estacionar són pocs els usuaris que hi solen deixar el seu vehicle.

El portaveu de la plataforma, l'exregidor d'Entesa per Sabadell Isidre Soler, ha estat qui ha posat veu a la petició en seu plenària: "Demanem fer les gestions necessàries perquè l'Ajuntament de Sabadell i a FGC arribin a establir un determinat acord amb la finalitat de reconsiderar l'actual ús de l'espai que ocupa l'aparcament de vehicles entre els carrers Reina Elionor, Sant Jordi i la carretera de Molins de Rei".

La proposta ha comptat amb el suport de 21 regidors i sis abstencions, motiu pel qual es procedirà a traslladar el plantejament perquè aquest espai, que consideren que s'ha convertit en un buit en la trama urbana, permeti convertir-se en un espai de continuïtat entre el passeig resultant del soterrament dels FGC i la resta de la ciutat.