Els passos a nivell «anacrònics» i les tanques de Montcada començaran a remodelar-se després de l'estiu

Adif tramitarà un expedient d'urgència com l'alcaldessa havia reclamat

El pas a nivell del carrer Bogatell
El pas a nivell del carrer Bogatell | Albert Hernàndez
Redacció
29 de gener del 2019
Actualitzat a les 14:33h
Adif tramitarà un expedient d'urgència per a la millora dels dos passos a nivell, situats al carrer Bogatell i Pasqual de Montcada i Reixac, i la remodelació de les tanques de tot el recorregut de la R2 i alguns trams de la R3 i R4. D'aquesta manera, permetrà accelerar les obres, que està previst es facin després de l'estiu. Així s'escolta la petició feta per l'alcaldessa, Laura Campos, fa uns dies.  

La mesura permet reduir els terminis en el període d'informació pública del projecte, així les intervencions en els passos a nivell només queda la seva licitació. Mentre que la substitució de les tanques seran per unes de noves que dificultin que es pugui escalar i es tallin. Adif espera que s'aprovin la primera setmana de febrer i destinarà uns 800.000 euros.

L'alcaldessa del municipi, Laura Camps, ha reiterat que la localitat contínua "amb un greu problema de seguretat en dos passos a nivell anacrònics i obsolets" enmig de la població. Precisament, Campos va encapçalar la comitiva municipal que aquest dilluns es va reunir amb el director general de Conservació i Manteniment d'Adif, Àngel Contreras, i el gerent de l'Àrea d'Infraestructures Nord-est, Salvador Angosto, i els van traslladar aquestes novetats.