Joe Crepúsculo, novetat del Festival Embassa't de Sabadell

La cita se celebrarà els dies 14 i 15 de juny

Celebració de l'Embassa't de Sabadell de 2018
Celebració de l'Embassa't de Sabadell de 2018 | Juanma Peláez
Redacció
29 de gener del 2019
El Festival Embassa't 2019 ja escalfa motors i l'organització ja ha llançat a l'aire el nom dels primers grups que passaran per l'escenari sabadellenc els propers 14 i 15 de juny. Joe Crepúsculo, que celebra els seus deu anys sobre els escenaris, és un dels primers que s'ha fet públic, juntament amb Kazy Lambist, un grup francès de Montpellier trepitjarà per primer cop un festival a l'Estat i ho farà a Sabadell per presentar el seu aclamat debut electrònic 33 000 FT, que acumula milions de reproduccions a les plataformes digitals. 

Clara Peya i Ferran Palau encapçalen l’escena catalana amb dos estils ben diferenciats però ben reconeixibles i amb els dos possibles millors disc del 2018, Estomac i Blanc, respectivament. Carla, Cala Vento, Germà Aire i Lasers, tots ells amb discos recents, o com és el cas de Carla i Cala Vento, realitzant els primers concerts en festivals, i amb material nou a Catalunya.

Per últim, vinguts de Madrid arriben dos hypes de la temporada: el tonti pop perfecte de Cariño i els estils urbans del dancehall de Delaporte. Dos autèntics fenòmens al país que situen el cartell a la primera divisió de festivals.