Un mosso fora de servei impedeix un robatori d'un pis a Cerdanyola

Hi ha tres persones detingudes, una d'aquestes després de localitzar-lo a l'estació de Rodalies

El carrer on han trobat els tres individus comprovant els panys dels habitatges
El carrer on han trobat els tres individus comprovant els panys dels habitatges | Google Maps
Redacció
29 de gener del 2019
Actualitzat a les 12:22h
Un mosso fora de servei va impedir que tres homes, veïns de Barcelona, robessin en un pis del carrer de Sant Lluís de Cerdanyola el passat 23 de gener al matí, sobre les 11.20 hores. L'agent va observar els tres individus inspeccionaven els panys de les porteries d'aquest carrer i va alertar el 112. Tot seguit, una patrulla d'efectius de paisà es va personar al lloc. 

Van seguir-los i van comprovar que accedien en un immoble. Dos van accedir a l'interior de l'edifici i una tercera persona es va quedar fora vigilant. Aquest quan va veure el desplegament policia va fugir, mentre que els altres dos van quedar detinguts quan els van enxampar forçant el pany d'un habitatge a la tercera planta. 

Els dos detinguts duien estris com rossinyols, guants de làtex, una llanterna i una navalla de petites dimensions que feien servir per cometre els robatoris. El tercer individu que va fugir, finalment, va ser detingut a l'estació de Rodalies de la localitat. 

El tres detinguts, veïns de la capital catalana de 40, 39 i 37 anys, van ser acusats d'un presumpte delicte de robatori amb força en un domicili. El 25 de gener van passar a disposició judicial i van quedar en llibertat amb càrrecs per ordre del Jutjat de Guàrdia de Cerdanyola.