VÍDEO Queralt Castellet fa història als X Games

És la primera esportista catalana en pujar al podi d'aquest gran esdeveniment esportiu

És la primera esportista catalana en pujar al podi d'aquest gran esdeveniment esportiu
És la primera esportista catalana en pujar al podi d'aquest gran esdeveniment esportiu
Redacció
28 de gener del 2019
Actualitzat a les 14:28h

La sabadellenca Queralt Castellet s’ha endut la medalla de plata en la modalitat de Superpipe als X Games hivernals d’Aspen, als Estats Units, i és la primera persona de Catalunya capaç de pujar al podi del gran esdeveniment mundial dels esports d’acció més espectaculars.

Castellet era una de les vuit esportistes seleccionades per participar al Superpipe (el mig tub portat a l'engròs) i en el seu debut a la final ràpidament ha sorprès amb un primer salt molt alt per encadenar truc rere truc sense cap gran errada i amb una excel·lent resposta del públic nord-americà. Ràpidament s’ha situat primera a la classificació, un lloc que només li ha pogut arrabassar la vigent campiona i gran estrella del surf de neu, Chloe Kim.

Queralt Castellet va aconseguir fa tot just una setmana una altra medalla de plata a la copa del món de halfpipe i ha confirmat a Aspen que viu un moment de forma magnífic just abans que comencin els campionats del món de surf de neu on tornarà a ser una clara aspirant a medalla.

Mai abans cap esportista català havia pujat al podi dels X Games i, de fet, pocs havien rebut la invitació per participar-hi. Queralt Castellet, una de les protagonistes habituals dels X Games, mai havia aconseguit clavar una ronda tan bona com la d’aquest diumenge, on amb 29 anys ha aconseguit obrir una nova porta d’èxit per a l’esport català. Aquest gran esdeveniment esportiu sempre convida els millors esportistes del món de cada disciplina en un programa que sempre que pot va directe a les finals i que busca en tot moment el màxim suport dels aficionats amb competicions curtes i espectaculars.