Calvo, des de Sabadell: «El PSOE és garantia de convivència entre els diferents territoris de l'Estat espanyol»

La vicepresidenta espanyola fa costat a Marta Farrés en el camí cap a l'alcaldia de la capital vallesana

Marta Farrés i Carmen Calvo, aquest dissabte a Sabadell
Marta Farrés i Carmen Calvo, aquest dissabte a Sabadell | PSC Sabadell
Redacció
26 de gener del 2019
Actualitzat a les 18:37h
El PSC de Sabadell ha fet aquest dissabte una paellada popular a Fira Sabadell amb dos convidats d'excepció, la vicepresidenta espanyola, Carmen Calvo, i el primer secretari del PSC, Miquel Iceta. Tot plegat per empènyer Marta Farrés en la seva cursa a l'alcaldia de la capital vallesana.

La vicepresidenta espanyola ha assegurat que Sabadell tindrà la primera alcaldessa socialista. Sobre el conflicte a Catalunya, ha dit que "no hi cap més fórmula" que la democràcia per resoldre les diferències entre els dos governs i ha erigit el PSOE com a "garantia de convivència entre els diferents territoris de l'estat espanyol".

Calvo ha afegit que la capacitat de diàleg i la voluntat de trobar sortides són la diferència entre estar a la trinxera d'un partit o estar a l'altura d'un càrrec polític. El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha agraït a Calvo el seu compromís de diàleg: "Ja era hora que algú s'hi atrevís»", ha dit.

Sobre la candidata a l'alcaldia de Sabadell ha comentat: "Jo crec que ja és hora que Sabadell torni a tenir un Farrés com alcalde, Sabadell necessita una alcaldessa de veritat, com
Marta Farrés".

Farrés carrega contra l'executiu actual

Marta Farrés ha criticat la "inactivitat del quadripartit" en aquests quatre anys de govern local, "en els que només han estat pendents de les consignes de la Generalitat i no dels ciutadans i ciutadanes de Sabadell". L'alcaldable ha insistit que l'actual govern de Sabadell només té un
qualificatiu, "el de la gran decepció».

D'altra banda, ha criticat els que volen utilitzar la ciutat com a plataforma per altres lluites: "Aquests que marxin, no els volem, ara és el moment de les dones i ens toca a nosaltres", ha dit, reiterant que vol ser la primera dona alcaldessa de Sabadell.