El Club Natació Sabadell inaugura els seus nous pavellons

En un acte celebrat divendres

Les noves instal·lacions
Les noves instal·lacions | CNS
Redacció
25 de gener del 2019
Actualitzat a les 16:37h
Aquest divendres s’ha fet la inauguració oficial dels nous pavellons del Club Natació Sabadell del carrer Montcada. Amb la presència del Conseller de territori i sostenibilitat, Damià Calvet, l'alcalde de Sabadell, Maties Serracant, els tres tinents d’alcalde de la ciutat, així com representants de la Diputació de Barcelona i de la secretaria general de l’esport, tots ells acompanyats pel president del Club, Claudi Martí.

L’any 1997 el Club van comprar les Naus Bessones, una compra encaminada a resoldre els problemes d’espais de les seccions de sec.  Un cop condicionades com a poliesportius, allà s’hi van instal·lar les seccions de bàsquet, voleibol i futbol sala per poder tenir el seu espai d’entrenament i partits oficials, als més de 1000 esportistes federats del Club.

És per això que el Club ha portat a terme una gran millora de l’espai. Amb una inversió de més de 600.000€, aquestes accions van encaminades a complir el protocol de Kyoto 2020, amb una reducció de les emissions dels gasos d’efecte hivernacle un 20%, així com un estalvi en consum d’energia i una promoció d’energies renovables també d’un 20%.

Accions de Club i ciutat per a un futur més sostenible.

El Conseller de Territori i Sostenibilitat Damià Calvet, ha volgut destacar la importància d’accions com aquestes dins del nostre territori. "Ens els pròxims 30 anys a Catalunya haurem d’instal·lar 36.000 hectàrees de plaques solars, o el que és el mateix 9.600 piscines olímpiques de plaques solars cada any".

Per la seva banda, l’alcalde de Sabadell, Maties Serracant, ha valorat molt positivament les obres de millora, dins del context d’una ciutat “que viu sensibilitzada per accions de responsabilitat, i en aquest cas el Club ha sigut pioner”.

També el president del Club, Claudi Martí, ha posat en valor una acció “que posiciona el Club, no només a nivell esportiu sinó que el situa com un dels pioners dins del marc de la responsabilitat social corporativa”. Així mateix, Claudi Martí ha volgut reconèixer la gran tasca que han fet els treballadors de la nostra entitat “que s’hi ha deixat la pell” per tenir a punt dins dels terminis establers la instal·lació per a tots els nostres esportistes.