El Homrani: «La seguretat en el treball és la millor forma de mantenir una societat cohesionada»

El conseller participa en la inauguració de la seu comarcal de la firma Prevint

El Homrani amb Josep Bombardó, a l'esquerra
El Homrani amb Josep Bombardó, a l'esquerra | NS / Cedida
Redacció
24 de gener del 2019
Actualitzat el 25 de gener a les 11:56h
El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, Chakir El Homrani, defensa el foment de la seguretat en els llocs de treball per garantir la cohesió de la societat. Així ho va manifestar en la obertura de la seu comarcal de la firma Prevint, centrada en la prevenció de riscos laborals.

El Homrani va participar al costat del delegat del govern a Barcelona i segon tinent d'alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, i el president de la firma, Josep Bombardó. En el seu discurs, va destacar que la seguretat i la qualitat en el treball són "la millor forma de mantenir una societat cohesionada i amb capacitat de creixement".

En aquest sentit, va fer referència a "l’augment dels accidents laborals" estrictament relacionat amb el creixement econòmic, tot demanant que la Llei de Prevenció de Riscos Laborals gaudeixi de la importància que es mereix.

"La millor política social és la política de prevenció de riscos laborals", va afegir El Homrani. En el seu parlament, Bombardó va defensar el compromís de la societat de prevenció per adequar-se al moment actual i donar resposta a les "noves problemàtiques de salut que generen la robòtica i la digitalització".